ALHAMDULLILAH DAN SEGALA PUJI HANYA UNTUK NYA DAN SERIBU SALAWAT KEPADA KEKASIHNYA. Semuanya yang aku tulis adalah semua perkara lama yang mungkin sudah diketahui, mungkin yang belum diketahui, dan amat mungkin yang kita sudah lupa. Kita sebagai umat hanya mengumpulkan, memelihara yang lama, dan diwajah barukan untuk kesegaran diri dan jiwa yang berterusan untuk hari ini dan besok.

Semoga artikel-artikel yang sedikit ini mendapat rahmat dan memberi kebaikan kepada kita dan keturunan kita sebagai manusia. Yang baik semuanya datang dari-Nya. Semua yang buruk datang dari aku. Insya Allah. Selamat Datang.

Ahad, 2 Ogos 2009

RAHSIA NUTFAH 2


Beginilah rupa kita, ketika roh ditiupkan dalam usia 40 hari yang ketiga dalam rahim ibu kita. Roh ditiupkan dalam tempoh ini. Kemudian ada hadis telah meriwayatkan ketika umur kita 40 tahun utusan peringatan roh untuk diambil akan menjenguk diri kita. Dan datang lagi pada usia 50 tahun, dan datang lagi pada usia 60 tahun memberi perutusan demi perutusan roh akan diambil semula. Allah Maha Pengasih dan Maha Penyayang. Ajal maut ditangan Tuhan. Wallahu a'lam.

0 comments:

USAHA PENCARIAN SEKARANG INI!!!

USAHA PENCARIAN SEKARANG INI!!!
_'hit' sahaja baner di atas, untuk ekplorasi tentang 1001 RAHSIA TIDUR_